VARÁZSSZAVAK

A szavak varázslatosak. Hatalmuk van, jó esetben pozitív módon. Kapcsolatot teremtenek két ember között, sebeket gyógyítanak be, vigasztalnak,tanítanak, fejlesztenek, boldoggá tesznek, Képzeletországba és Fantáziavilágba repítenek. Megoldást találunk általuk egy-egy bonyolultabb élethelyzetre, 

Kislányunk, Dorottya első szülinapjára hoztam létre ezt az oldalt. Mi, a szülei nagyon szeretünk olvasni és reméljük, hogy belőle is könyvmoly, betűszerető ember válik. Szeretném megosztani veletek azokat a verseket, meséket, dalokat, kiszámolókat amelyeket neki olvasunk, verselünk, mesélünk. Illetve azokat amelyek a saját gyerekkorunkban sokat jelentettek nekünk, megragadtak a fejünkben. Valamint azokat a verseket és idézeteket, ami felnőtteknek szól ugyan, de remélhetőleg előbb-utóbb kislányunk is megérti, megszereti őket. 

Az oldalon előfordulási sorrend teljesen esetleges, semmilyen időrendi sorrendet nem követek. Ahogy eszembe jut, amelyikhez éppen kedvem van, amelyiket pont meséljük Dorottyának... Valahogy így jelennek majd meg egy-egy posztként.

Minden kedves olvasónak jó szórakozást kívánok! 

D. Varga Bea